O nama

Četiri decenije kreiranja i inspiracije

Firma “Renie” osnovana je u Novom Sadu 1990. godine prvenstveno iz ljubavi prema drvetu i umetnošću.

U početku firma se bavila proizvodnjom unikatnog nameštaja i uređenjem enterijera (kafea, restorana, poslovnog prostora)…

Vođeni idejom industrijske proizvodnje, od 1997. godine prestrukturiranjem kadrova i nabavkom specijalizovane opreme, firma svoju proizvodnju bazira na proizvodnji viskoko kvalitetnih drvenih vrata.

Tako iz male zanatske radnje, Renie kroz godine izbija u sam vrh evropskih proizvođača prozora i vrata. Višegodišnjim učestvovanjem na sajmovima osvaja nagrade za dizajn, kvalitet, kao i Veliku nagradu Privredne komore Vojvodine 2000. god. za industrijski dizajn vrata.

Svoju proizvodnju plasira u Nemačku, Austriju, Italiju, Makedoniju i Crnu Goru. U savremenom pogonu po svim standardima Evropske Unije na površini od 1300 m2 radne površine proizvodi se stolarija sa već polako izgrađenim brendom.

Vođeni idejom kvaliteta, vrhunskog dizajna i striktno poštujući ugovorene rokove, Renie je u mogućnosti da ispuni zahteve i najsloženijih projekata.

Često postavljana pitanja

Cesta pitanja postavljana od strane klijenata

Stolariju ugrađujemo na gotov zid što znači da zid treba da bude omalterisan i ofarban, odnosno na gotov pod na kome su postavljene pločice ili parket i prva ruka laka.

rok isporuke od 4 do 8 nedelja u zavisnosti od količine vrata i trenutnog obima posla.

Mi uzimamo dimenzije na vašoj kući, zgradi, objektu, kako bismo mogli garantovati uspešnu montažu.

Preuzmite katalog naših proizvoda

Katalog modernih vrata
Katalog starinskih vrata