Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja

Način proizvodnje

Renie Company u svojim proizvodnim pogonima izrađuje kompletan program vrata: hotelska, starinska vrata, ulazna vrata za kuće i stanove

- Proizvodni pogon je opremljen “CNC” mašinama za visoku produkciju sa vrhunskim kvalitetom.

- Završnoj obradi se polaže posebna pažnja. Posle mašinske obrade svi elementi se ručno bruše i finalizuju

- Farbamo visokokvalitetnim Italijanskim lakovima renomiranih proizvođača

- Montaža se vrši PU penom i vazdušnim jastucima, suvim postupkom uz primenu laserskog nivelmana.

Proces i tehnologije

Moderne tehnologije i višedecenijsko iskustvo

-

Tehnologija

Tehnologija proizvodnje zavisi od tipa vrata i njihove namene. Definisanjem zahteva Investitora vrsi se selekcija i odabir materijala, okova, dodatne opreme i zavrsne obrade. Pravilan odabir sirovine, razlicite vrste lepila, sistemi lepljenja, obrade i finalizacije proizvoda zahtevaju visoku strucnost i iskustvo. Furnir za vrata obrađujemo u našoj proizvodnji i spajamo sistemom tupog spoja, čime dobijate vrhunski kvalitet vrata. Selekcija furnira je sastavni deo proizvodnje pa se za svaki projekat vrši nabavka materijala iz jedne serije trupaca kako bi sva vrata bila u istoj slici furnira. Pravilnom klasifikacijom furnir se dalje obrađuje na krivoliniskim i ravnim presama gde se posebna pažnja posvećuje svakom detalju. Vrata od MDF-a mogu imati različite šare i obradu.Tako pripremljena stolarija završno se obrađuje špricanjem u komori sa visokopostojanim lakovima.

Završna obrada

Po zavrsenoj proizvodnji vrata prolaze masinsku fazu brušenja. Nakon toga ide proces finalizacije. Svaki elemenat se pazljivo rucno obradjuje tazlicitim granulacijama abraziva, kontrolise i priprema za farbanje. Renie vrata su zavrsno farbana VERILEGNO lakovima pumpama visokog pritiska. Stolarija se u standardnom programu zaštićuje jednim slojem ICLA sintetičke lazure u tonu po izboru investitora, dok se završna obrada premazuje lazurom dva sloja i lakira ICLO TIXO lakom dva puta. Visoka otpornost laka na atmosferske uticaje pruža postojanost i dugotrajnost.

Montaža

Montaża se vrši suvim postupkom purpenom na komplet završene podopolagačke, keramičarske i molerske radove.